fbpx

Pallo Ilmaa Golf Lounge

Pallo Ilmaa Golf Lounge on valmistuessaan Jyväskylän ja koko Keski-Suomen uusin, mutta myös suurin simulaattorikeskus. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön kolme simulaattoria, sekä viihtyisät lounge tilat. Simulaattori toimii itsepalveluperiaatteella.

Idea keskuksen rakentamiseen syntyi kesällä 2022 kun toiselle omistajistamme tuli vastaan tarkoitukseen erinomaisesti sopiva liiketila. Asiat laitettiin pikaisesti liikkeelle ja harjoituskeskus saatiinkin jo Lokakuussa testikäyttöön. Yleisölle tilat aukeavat Marraskuun alussa. Tarjoamme asiakkaille niin yksittäisiä vuoroja kuin mahdollisuuden ostaa sarjakortteja joilla harjoittele edullisesti vaikka läpi talven. Lisäksi kolmen simulaattorin kokonaisuus mahdollistaa yritys/yksityistilaisuuksien järjestämisen tiloissamme. Meillä järjestät esimerkiksi ikimuistoiset Pikkujoulut yrityksellesi! Tulemme järjestämään kuukausittain tapahtumia, erilaisia viikkokilpailuja, sekä firmaliigan. Näistä tiedotamme lisää ajankohtaista osiossa.

Teemme myös yhteistyötä TikTokissa ja Youtubessa suuren suosion saavuttaneen Pallo ilmaa! -kanavan kanssa. Kovarasva ja Nuori sudenpentu onkin mahdollista bongata tapahtumistamme tai buukata luomaan tunnelmaa yksityistilaisuteen.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Robi Selén, joka vastaa simulaattorin operatiivisesta toiminnasta. Ole rohkeasti yhteydessä jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat tehdä yhteistyötä yrityksemme kanssa. Tavoitat meidät sähköpostilla info@palloilmaa.fi tai puhelimitse 0409696935. lämpimästi tervetuloa pelaamaan ja laittamaan Palloa Ilmaan!