fbpx

HINNASTO

HINNASTO Pallo Ilmaa

YKSITYISTILAISUUDET PALLO ILMAA LOUNGESSA

Kolmen simulaattorin kokonaisuus sekä siistit lounge tilat mahdollistavat erinomaisesti yksityistilaisuuksien ja yritystapahtumien järjestämisen Pallo Ilmaa Golf Loungessa. Tarjoamme erilaisia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti pelkästä tilavuokrasta aina viimeisen päälle hiottuihin kokonaisuuksiin yksityistilaisuuksien osalta.

Tilavuokran lisäksi tarjoamme tapahtumiin lisäpalveluna muun muassa PGA-tason valmennusta, erilaisia catering-palveluita ja Pallo Ilmaa Loungen erikoisuutena sinulla on myös mahdollisuus buukata suurta kansansuosiota nauttivan Pallo ilmaa! TikTok-kanavan tähdet Sudenpentu ja Kovarasva tilaisuuteesi luomaan tunnelmaa ja laittaa palloa ilmaa heidän kanssaan. Tarjoamme myös mahdollisuutta luoda yrityksellesi somemateriaalia Pallo ilmaa! -kanavan kanssa meidän tiloissamme.

Pallo Ilmaa Lounge on oiva paikka yhdistää golf ja työ esimerkiksi liiketapaamisen merkeissä tai järjestää firmallesi unohtumattomat pikkujoulut. Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukainen kokonaisuus. Me järjestämme puitteet ja asiakkaidemme tehtäväksi jääkin vain nauttia ja laittaa palloa ilmaa!

 

Yhteydenotot ja Tarjouspyynnöt

Yksityistilaisuuksien hinnoittelu alkaen 100€/h + alv

TAPAHTUMA MIELESSÄ?

Harjoittele edullisesti sarjakorteilla tai osta lahjakortti ystävällesi. Myös vakiovuoroja myynnissä.

Kolmen simulaattorin kokonaisuus mahdollistaa myös yksityistilaisuuksien järjestämisen suuremmillekin porukoille.

Yksityistilaisuuksien varaus ja tarjouspyynnöt osoitteesta info@palloilmaa.fi tai numerosta 040 9696935.